“elke dag je best doen voor een klant, dát is wat telt”

Ik kan persoonlijke coaching bij Liset aanbevelen, open, eerlijk, duidelijk en concreet. Door een goed inschattingsvermogen en inlevingsvermogen voel je je snel op je gemak en ben je in staat samen snel de vinger op de zere plek te leggen en daar hulpmiddelen bij te halen. Dankjewel Liset voor je fijne aanpak. (personal coaching)

Sven, 2020

Gepersonaliseerde en vertrouwelijke aanpak. Hopelijk gaan de anderen de positieve veranderingen bij me merken. Van mijn kant ga ik mijn best doen. (personal coaching)

I, 2020

Ik vond het vooral fijn dat er realistisch gekeken wordt (op een rustige manier) naar wat je mogelijkheden zijn. Dit wordt ook vanaf andere invalshoeken bekeken. Zoals eventueel toch in je huidige functie een kleine verandering aanbrengen. En dat, zonder hier druk op te zetten. (loopbaangesprek)

Lianne, 2020

Liset houdt heel goed rekening met de persoon die voor haar zit. De persoonlijkheid, het karakter en de ervaringen van iemand zijn belangrijk voor het ‘einddoel’. Je krijgt door de loopbaancoaching dus niet alleen meer inzicht in het (eventueel) kiezen van een studie en latere functie/beroep, maar je leert jezelf ook beter kennen. Ze raadt ook verschillende dingen aan, zoals boeken en/of artikelen. Ik heb bewuster een keuze kunnen maken, omdat ik meer rekening hield met mezelf (wat ik voorheen niet voldoende deed). Ook neemt Liset de tijd voor je en luistert ze goed. Doordat ze veel ervaring heeft, kon ze daarom goed inschatten wat ik nodig heb, wat ik belangrijk vind, wat ik moeilijk vind en waar ik nog aan kan werken. (loopbaancoaching/beroepskeuze onderzoek)

Heleen, 2020

Dank je wel voor alle inzichten, ik mag er zijn – ik mag mezelf serieus nemen – ik mag verwachtingen uitspreken naar anderen – ik mag verwachtingen van mezelf hebben – ik mag mijn grenzen aangeven. Die inzichten hebben me weer wat sterker gemaakt en niet alleen op werkgebied! (loopbaancoaching)

J, 2020

“Heel duidelijk en informatief. Inzichten opgedaan waar ik mee verder kan. Ik kan dit gesprek zeker aanbevelen”. (ontwikkelgesprek 45plus)

M, 2019

“Het was een verhelderend en opbouwend gesprek. je gaf een andere kijk op de problemen in mijn huidige werk. Het gaf mij vertrouwen en mogelijkheden hoe ik mijn huidige werk beter bij mij passend kan maken. Je bent een warm, spontaan en toch rustig persoon”. (ontwikkelgesprek 45plus)

B, 2019

“Er was veel ruimte voor eigen inbreng en reflectie. Deskundig en duidelijk advies. Door het gesprek ben ik gaan nadenken over een aantal ingebakken situaties/problemen waar ik zeker mee aan de slag kan”. (ontwikkelgesprek 45plus)

J, 2019

“Duidelijk, gestructureerd en open gesprek. In een korte tijd heb ik veel inzicht en tips mogen ontvangen”. (ontwikkelgesprek 45plus)

P, 2019

“Ik wist niet wat te verwachten, maar heb de begeleiding als prettig ervaren. Veelal ook eyeopeners in onze gesprekken. Liset wist meteen na het eerste gesprek wat voor persoon ze voor zich had en kon zodoende de spiegel voorhouden. Ik heb veel gehad aan haar tips die in onze gesprekken naar voren kwamen”. (reïntegratie spoor 2)

Anja, 2019

“Het loopbaangesprek: alles goed, professioneel”. (ontwikkelgesprek 45plus)

Karen, 2019

“Liset luistert erg goed en kan verhalen concretiseren naar relevante onderwerpen”. (ontwikkelgesprek 45plus)

R, 2019

“Goed van opzet. Duidelijke voorbereiding. Blij dat ik het heb gedaan, heb meer handvatten gekregen. Prettig om vanuit een ander perspectief te kijken naar mijn werk/loopbaan”. (ontwikkelgesprek 45plus)

P, 2019

“Duidelijk. Veel ruimte voor eigen inbreng. Zeer tevreden”. (ontwikkelgesprek 45plus)

L, 2019

“Ik kijk er met een goed gevoel op terug. Het heeft voldaan aan mijn verwachtingen. Ik heb handvatten waarmee ik verder kan. Ik het loopbaanadvies bij Liset als zeer positief ervaren. We hebben een open gesprek gehad, ik heb adviezen gekregen waar ik iets mee kan. Als ik er een vervolg aan zou willen geven, zou ik zeker terug gaan naar haar.” (ontwikkelgesprek 45plus)

Lianne, 2019

“Duidelijke en leerzame vorm om een toekomstbeeld te vormen van een potentiële functie als projectondersteuner. Zeer tevreden over de open en eerlijke feedback die ik van mijn coach heb ontvangen.” (ontwikkelgesprek 45plus)

Conny, 2019

“Goed gesprek. Ik heb er veel aan gehad. Je hebt een andere kijk op alles zodat je toch met plezier naar je werk blijft gaan. Ik ga er na mijn vakantie verder mee aan de slag. Met een sollicitatie meer op welzijn gericht.” (ontwikkelgesprek 45plus)

Anneriet, 2019

“Ik heb veel aan dit loopbaangesprek gehad. In eerste instantie hielp Liset me op een andere manier naar werk te kijken: wel bedrijf past bij MIJ? Ook heeft het me geholpen om – op advies van Liset – mezelf de vraag te stellen: waar heb ik echt plezier gehad als ik mijn diverse jobs op mijn cv bekijk? Van daaruit hielp Liset me om mijn sterke punten voor mezelf helder te krijgen. Liset heeft een concrete aanpak; verdiept zich goed in de persoon tegenover zich, stelt de juiste vragen.” (loopbaanadviesgesprek)

Sonia, 2019

“Goed gesprek!” (ontwikkelgesprek 45plus)

Petra, 2019

“Ronduit prima. Heel verhelderend.” (ontwikkelgesprek 45plus)

E, 2019

“Een prettig gesprek, zoals jaren geleden!” (ontwikkelgesprek 45plus)

Philippe, 2019

“Helder gesprek. De pijnpunten goed doorgenomen. Alles goed samengevat en duidelijk plan van aanpak.” (ontwikkelgesprek 45plus)

K, 2019

“Leerzaam en verassend heldere en duidelijke aanpak. Zeer deskundig en heel warm en persoonlijk gesprek. Ik voelde mij direct op mijn gemak. Gesprek was goed voorbereid.” (ontwikkelgesprek 45plus)

Maronna, 2019

“Heel leerrijk. Een innovatieve kijk op (toekomst) van mijn loopbaanzoektocht. Liset heeft een duidelijke toekomstgerichte kijk op solliciteren, hoe-waar-waarom én inzicht op (mijn) persoonlijkheid. Super!” (ontwikkelgesprek 45plus)

Gilles, 2019

“Top. Helder en duidelijk waar het aandachtsgebied ligt.  Het wordt snel duidelijk wat ik nog mag/moet doen, laat je direct nadenken maar het wordt wel helder.” (ontwikkelgesprek 45plus)

Tamara, 2019

“Goede vragen hebben geleid tot het samen onderzoeken waar mijn passie en mogelijkheden elkaar raken en hoe ik hier vorm aan kan geven. Dit omzetten in resultaatgericht werken.” (ontwikkelgesprek 45plus)

Thea, 2019

“Goed gesprek. Veel wijzer geworden en meer inzicht in de mogelijkheden.” (ontwikkelgesprek 45plus)

M, 2019

“Het gesprek heeft mijn ogen geopend.” (ontwikkelgesprek 45plus)

A, 2019

“Een heel inspirerend gesprek, het was een eye opener waar ik mee verder kan.” (ontwikkelgesprek 45plus)

Ellen, 2019

“Goed gesprek. Laagdrempelig. Heb het gevoel dat ik nu echt verder kan.  Liset was erg aardig, deskundig en luisterde naar mij. Voelde me op mijn gemak bij haar.” (ontwikkelgesprek 45plus)

C, 2019

We hebben fijne, open gesprekken gehad. Uit ‘kleine opmerkingen tussendoor’ haalde ik juist die dingen die een goed beeld geven waar mijn interesses en uitdagingen liggen. Dit helpt me om in de toekomst te bepalen welke richting ik op wil/kan. Je bent goed op de hoogte van de arbeidsmarkt in de regio, je weet wat er speelt bij werkgevers en kunt goed inschatten in welke functies ik mogelijk zou passen. Kritische aandachtspunten benoem je gewoon, dat stel ik op prijs.

Liset begeleidt je op een persoonlijke, no-nonsense manier en geeft je veel stof tot nadenken. Ze kijkt soms op een andere manier naar zaken en hierdoor word je gemotiveerd om onverwachte richtingen te onderzoeken. Liset is ervaren en deskundig; ze is goed op de hoogte van opleidings- en loopbaanmogelijkheden. Zij zet haar brede netwerk optimaal in om je te helpen met het bepalen van je koers op de arbeidsmarkt. Haar tips en adviezen zijn praktisch en dus goed toe te passen.

Liset, bedankt! Het is nu aan mij om het lef te vinden om de juiste keuze te maken en te doen wat voor mezelf het beste is!  (loopbaanbegeleiding)

Monique, 2018

Ik had direct een klik. Je kan goed luisteren. Er is een goede balans tussen aandacht voor werk- en privéomstandigheden. Aanpak door middel van de digitale tools in combinatie met de gesprekken werkte prima voor mij. Je mag wel iets strenger zijn als ik mijn afspraken niet nakwam voor wat betreft het huiswerk. (beroepen oriëntatie en loopbaanadvies)

P, 2018

“Prima gesprek. Waardevol! Handvatten gekregen om in actie te komen: het is nu aan mij!” (ontwikkelgesprek 45plus)

Esther, 2019

Liset, je hebt mij enorm geholpen met het overwinnen van mijn onzekerheden en het vinden van een nieuwe koers in mijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging. Jouw persoonlijke aanpak, deskundige coaching en praktische tips hebben mij nieuwe inzichten gegeven voor de toekomst op professioneel vlak en privé! Hartelijk dank & tot ziens! (outplacement, loopbaanadvies)

S, 2018

Op mijn vragen kreeg ik duidelijke antwoorden en naar mijn verhaal werd geluisterd. Ik kon hulp verwachten bij sollicitaties en er werd meegedacht over eventuele richtingen die ik wilde uitgaan. Er was veel begrip voor mijn situatie en empathie. Liset is een kei in haar vak. Weet de juiste stappen te bewandelen en helpt je indien nodig. Je wordt als volwaardig mens gezien en je wordt respectvol bejegend. (tweede spoor reïntegratie traject)

Valérie, 2018

Ik vond de begeleiding heel professioneel en informeel tegelijkertijd. Een hele mooie en aangename mix, die voor mij als heel betrouwbaar en authentiek aanvoelt. Het maakte dat ik me enerzijds helemaal op mijn gemak voelde. En anderzijds voelde ik onder de informaliteit constant een stevig ‘framework’ van kennis en deskundigheid, wat er voor zorgde dat ik op alle tips, adviezen en begeleiding kon vertrouwen.

Toen ik ongeveer een jaar geleden dit traject naar zelfstandig ondernemerschap inging, was er een droom. Door de hele praktische, deskundige en invoelende de begeleiding van Liset, heeft deze droom handjes en voetjes gekregen en misschien wel het allerbelangrijkste, heb ik voldoende vertrouwen in mezelf gekregen, om hem ook echt uit te gaan voeren. Wat ik heb meegekregen, is een hele gereedschapskist vol met van allerlei tips, adviezen, handige manieren om met bepaalde karakter eigenschappen om te gaan, inzicht in valkuilen en hoe ik er weer uit kan klimmen, een andere wijze van hoe ik tegen dingen aan kan kijken of mijn gedachten kan sturen, Inzicht in benodigde vaardigheden voor het uitvoeren van het gekozen beroep en welke ik hiervan al in huis heb, manieren hoe ik om kan gaan met ‘zwakkere’ kanten van mezelf en deze kan compenseren en hoe ik mijn sterke kanten het beste in kan zetten, maar ook hoe ik van zaken die ik eigenlijk zelf als ‘zwak’ bestempelt had, juist een kracht kan maken. En als kers op de taart ook nog eens heel veel praktische informatie en begeleiding naar het zelfstandig ondernemerschap, zoals hoe je administratie te regelen of hoe om te gaan met marketing, Social media en ‘personal branding’. Het feit dat Liset zelf zelfstadig ondernemer is en deze tips voorkomen uit haar praktijk ervaring, maakt het extra waardevol. Eigenlijk alles met elkaar teveel om op te noemen, een ‘boost’ van onschatbare waarde, die voor mij het verschil heeft gemaakt, tussen het hebben van een mooie droom en het daadwerkelijk in actie komen en de droom tot werkelijkheid maken. (outplacement)

Mieke, 2018

Ik was geholpen met je inzicht en advies.Het voelde echt alsof je mijn belang voor ogen had. (loopbaanoriëntatie)

Nelly, 2018

Je hebt mij doen nadenken over mijzelf en over de verschillende opties voor mij (dienstverband of ZZP) en ideeën aangedragen die ik zelf verder kan uitwerken. (loopbaanoriëntatie, outplacement)

Saskia, 2018

De gesprekken en onderzoeken die we hebben gedaan, geven mij een duidelijker beeld hoe ik op zoek kan gaan naar een andere baan. Door jouw werkervaring en netwerk ben je op de hoogte wat de arbeidsperspectieven in Zeeuws Vlaanderen zijn. Jij hebt me op de goede weg gezet! (loopbaanoriëntatie)

C, 2018

Deskundige begeleiding, biedt veel informatie, geeft persoonlijke aandacht, werkt in goed onderling overleg. Heeft oprechte interesse, mooi! (tweede spoor reïntegratie)

Ryan, 2018

De begeleiding was precies wat ik zocht en nodig had en wordt echt op je persoon afgestemd. Zeer tevreden met de professionele werkwijze, aanpak. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet en wat wijzer ben geworden. (werk/beroepenoriëntatie; loopbaanbegeleiding)

Martine, 2018

Goed, duidelijk en gericht op mijn situatie. (sollicitatie training)

Stefan, 2018

Liset heeft mij op heel deskundige wijze geholpen in mijn reïntegratieproces. Ze volgde daarbij mijn tempo, maar op de juiste momenten hielp ze mij over drempels heen. Ik heb haar begeleiding als prettig en van grote meerwaarde ervaren. (tweede spoor reïntegratie)

Ellen, 2018

Ik heb professionele hulp gezocht bij het zoeken naar werk omdat ik zeker wilde weten dat ik, na dertig jaar bij dezelfde werkgever gewerkt te hebben, er alles aan zou doen om weer aan het werk te komen. Ik ben erg blij dat ik bij jou ben terecht gekomen. In het begin heb je me even bij de hand genomen maar al snel liet je me zelf onderzoeken en concluderen. Je gaf daarna alleen suggesties, eerlijke feedback en hield de grote lijnen in de gaten. Vanaf de basis hebben we zo alles opgebouwd : opstellen ideale plaatje, CV, LinkedIn, interessante sektoren, netwerken, solliciteren…. Jouw gestructureerde aanpak heeft er mede voor gezorgd dat ik volgende week mijn arbeidscontract ga tekenen. Heel erg bedankt. (loopbaanbegeleiding)

Han, 2018

De persoonlijke begeleiding en aandacht en de kleinschaligheid spreken mij aan. (loopbaanoriëntatie)

A, 2018

Ik voelde me op mijn gemak tijdens onze gesprekken. Door jouw ervaring en brede netwerk  belichtte je zaken soms van een heel andere kant, wat mij een aantal eyeopeners gaf en mogelijkheden bood. Jouw begeleiding is professioneel, helder, respectvol en persoonlijk. (tweede spoor traject)

S, 2018

In het begin had ik niet echt hoge verwachtingen van onze gesprekken, maar uiteindelijk ben ik zeer blij dat ik het heb gedaan. Ik ben tevreden met het resultaat tot nu toe en hou je zeker op de hoogte als ik uiteindelijk iets heb gevonden of zelf iets ben opgestart. Bedankt Liset! (loopbaanonderzoek, beroepenoriëntatie)

B, 2018

Zeer duidelijke en goede uitleg, ik had vertrouwen in haar. (reïntegratie advies)

T, 2018

Prima, duidelijke, professionele begeleiding. Klantvriendelijk. Veel tips waar ik mee verder kon. En werk. (reïntegratie traject)

Tamara, 2017

Liset is een deskundig persoon die de kunst verstaat om haar coaching aan te passen aan de persoon die voor haar zit. (outplacement)

Judith, 2017
Een super loopbaanadviseur, weet wat ze doet, heeft goed geholpen om mij te focussen. Gaat duidelijk te werk, laat zien wat mogelijk is en hoe ik dat kan bereiken. Ziet mij als persoon, steekt hart onder de riem waardoor ik meer zelfvertrouwen krijg. Zeer tevreden. (werk/beroepen oriëntatie)
Jeanine, 2017

Ik ben tevreden over aanpak, werkwijze, betrokkenheid en deskundigheid. (vooronderzoek reïntegratie tweede spoor)

Trees, 2017
Ik vond de persoonlijke aanpak voor mij zeer prettig. Duidelijke en directe werkwijze. Zeer fijne, persoonlijke samenwerking. Ik voel me gehoord! (tweede spoor traject)
Véronique, 2017
Heldere begeleiding en uitleg, persoonlijk contact, veel ruimte voor eigen inbreng. Zeer tevreden, een aanbeveling! (tweede spoor traject)
Theo, 2017
Ik vond de begeleiding (in kader van nazorg) prima, zoals afgesproken. Ze weet op duidelijke wijze inzichten te geven.(coaching)
Reno, 2016
Goede duidelijke begeleiding, ze werd bij aanvang ook aanbevolen. Alles bij elkaar hebben we veel besproken en op een goede manier, ook m.b.t. privé/werk, bijvoorbeeld mijn financiële issues. (reïntegratie traject)
Gino, 2017
Wil je weten waar de mogelijkheden liggen? Wil je leren over jezelf? Wil je als mens behandeld worden en niet als nummer? Wil je dat de focus volledig op jou ligt? Wil je een toekomst met mogelijkheden? Wil je leren van iemand die een grote schat aan kennis en expertise heeft? Dan moet je echt bij E&L zijn. (reïntegratie traject)
Robby, 2016
De begeleiding was goed. Ik had het wel fijner gevonden om meer dingen ter plekke samen te doen. Het “huiswerk’ vond ik soms lastig. Ik voelde me zeker op mijn gemak bij je. En er was voldoende ruimte voor eigen inbreng. Als ik ergens mee zat, vragen had of over iets twijfelde dan kon ik dat bij je kwijt en bespraken we dit. Het is allemaal heel snel gegaan. Ik weet nu beter wat mijn mogelijkheden zijn en wat ik kan doen om aan werk te geraken. Goede tips gekregen om te netwerken en te solliciteren. Ik ga ook op zoek naar een lotgenoten groep, om zo ook meer te leren van elkaar. Een LinkedIn profiel opstellen en gebruiken vond ik een aanvulling! (outplacement)
Wendy, 2016
Zeer duidelijk begeleiding, communicatieve vaardigheden, interessant, leerzaam, deskundig, verstand van zaken, planmatige aanpak, positieve en praktische instelling, luistervaardigheden. Liset heeft mijn goed geholpen mijn weg te vinden door mijn goede vaardigheden te laten zien en door haar deskundigheid en goede tips. De coaching van Liset is voor mij een waardevolle ondersteunig geweest. Het waren zeer stimulerende gesprekken. De coaching was succesvol voor mij. Durven en doen! (werk/beroepenoriëntatie en coaching)
Anna, 2016
Lieve Liset, ik wil je hierbij hartelijk danken voor de fijne gesprekken. Ondanks dat ze soms heel confronterend waren, hebben ze mij wel geholpen om te vertroebeling te verwijderen en e.e.a. goed op een rijtje te kunnen zetten. Ik hoop dat we elkaar in toekomst nog zullen treffen onder andere omstandigheden! (tweede spoor traject)
Inge, 2016
E&L heeft een persoonlijke, betrokken, en professionele aanpak.
Kwaliteit staat voorop. Je bent niet een van de velen. Ik heb persoonlijk een hele nieuwe kijk gekregen op oriëntatie en sollicitatie. (outplacement)
Desiree, 2016
De intake vond ik best wel spannend omdat ik niet wist wat mij allemaal te wachten stond. Dat was even wennen. Jij hebt mij op mijn gemak gesteld en duidelijk uitgelegd wat de bedoeling was van het te volgen traject. Er kwam heel veel informatie, maar ik kon altijd contact met jou opnemen als ik vragen had. Ik vond de gesprekken heel prettig, vooral omdat ik mijn verhaal en ding(en) aan jou kwijt kon, waar ik mij zorgen over maakte. Jij stelde mij gerust. Ik heb mijn eigen werk weer kunnen hervatten met voldoende uitleg en steun. Ik ervaar meer evenwicht in werk en privé en kan beter mijn grenzen stellen. De nazorg gesprekken waren prettig maar m.i. minder nodig. (tweede spoor traject)
Nancy, 2016
Liset heeft mij in alles zeer goed begeleid, dit alles heeft mij zeer geholpen en gemaakt waar ik nu ben: een nieuwe baan, alles! (reïntegratie traject)
Dimitri, 2016
De begeleiding was goed, ik ben zeer tevreden. Ze legde alles goed en duidelijk uit. Dat had ik nodig. En ze gaf goede adviezen. (coaching en sollicitatie training)
Adri, 2016
De begeleiding was goed en zeer persoonlijk. Die benadering stel ik zeer op prijs. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. (coaching)
Roel, 2016
Ze heeft gedaan wat ze kon: goed uitgelegd, meegeholpen en geluisterd. Ik ben blij dat ik dit gedaan heb, ofschoon ik er tegen op zag. (werk/beroepen oriëntatie)
Stanny, 2016
De begeleiding was een steuntje in de rug voor mij. Ik werd op weg geholpen door tips en inzichten als het gaat om sollicitatiebrieven en werk zoeken. Ze is begripvol en meedenkend. Mijn situatie is moeilijk door beperkingen in werkgebied, gezondheid en (nog) onvoldoende scholing. (outplacement)
Eveline, 2015
Een praktische en doelgerichte aanpak o.b.v. deskundigheid en ervaring, zonder veel ‘franjes’. Liset is duidelijk, geduldig, eerlijk en weet op tactvolle wijze te overtuigen. (outplacement)
Carmen, 2015
Duidelijke begeleiding, helder, respectvol. Ze gaf mij een gevoel van veiligheid en erkenning. Bedankt voor je geduld en begrip maar vooral het vertrouwen in mijn kunnen. (tweede spoor)
Renate, 2015
Zeer duidelijke begeleiding, goede communicatie, interessant, leerzaam. (coaching)
Lion, 2015
Goede begeleiding, een aanbeveling voor iedereen. Erg deskundig. Luisterend oor. Liset kon mij het gevoel geven dat ik belangrijk ben. Correct, vriendelijk, integer. Jammer dat de begeleiding afgelopen is. (tweede spoor)
Myriam, 2015
Zeer deskundig zodat ze mij hopelijk de goede kant heeft opgestuurd. Nu zou het moeten lukken. Ik ben tevreden, maar het zou fijn geweest zijn als ik met een kruiwagen ergens naar binnen zou kunnen. (sollicitatietraining)
Joost, 2015
Net dat duwtje in je rug krijgen zodat je weer op eigen kracht aan een nieuwe uitdaging kan beginnen. De steun en begeleiding heeft ervoor gezorgd dat ik de sprong heb durven nemen om een eigen bedrijf te starten. (outplacement)
Marlies, 2015
“Als ze aan mij vragen wie mijn leermeester was zeg ik volmondig: E&L Training en Coaching. Wat ik daar allemaal heb geleerd, ja, ik ben nu wel klaar om de arbeidsmarkt op te gaan. Alles is veranderd door de jaren heen, ook solliciteren.”
Anneja, 2015
“Een presentatie op maat voor studenten die in hun laatste fase van de studie zitten. Enthousiasme, professioneel en op alle vragen een passend antwoord obv eigen ervaring”
(workshop “haal meer uit je cv en LinkedIn” voor studenten)
Tijmen, 2015
“veel verstand van zaken! Enthousiast”
(workshop “haal meer uit je cv en LinkedIn” voor studenten)
Heleen, 2015
“Heeft kennis van zaken, kan het zeer goed overbrengen”
(workshop “haal meer uit je cv en LinkedIn”)
Eric, 2015
“Positieve workshop met toch wat individuele begeleiding. Heb er veel van geleerd, dankjewel”
(workshop “haal meer uit je cv en LinkedIn”)
Manon, 2015
“Duidelijke, heldere uitleg, visueel ingesteld, ruimte voor eigen inbreng. Nergens verveeld, blijft interessant”
(workshop “haal meer uit je cv en LinkedIn”)
Kris, 2015
“Zeer leerzaam en uitgebreid”
(workshop “haal meer uit je cv en LinkedIn”
Deborah, 2015
“E&L heeft mij zeer goed begeleid. Zeker ook door mij op de goede momenten ook op mijn fouten of minder goede vaardigheden te wijzen. Hierdoor ben ik goed op weg gekomen.”
Reno, 2014
“ Bedankt Liset voor de persoonlijke aanpak. Dat is wat je noemt maatwerk. Het zijn zeer motiverende en stimulerende gesprekken geweest, het heeft me een flinke opkikker gegeven voor mijn zelfvertrouwen. Bedankt”
Vanessa, 2014
“Goede kennis van lokale bedrijven. Weet goed wat er nodig is om zelfkennis beter te gebruiken en te ontwikkelen om sterker te worden met betrekking tot leren te solliciteren en gesprekken goed voor te bereiden. Goed inzicht hoe iemand is en wat de moeilijke persoonlijke problemen zijn. Kan goed stimuleren om taken te doen. Helpt goed om de dingen positiever te benaderen, ook al is het moeilijk om dat te doen.”
Marcel, 2014
Ik heb het coachingstraject als bijzonder positief ervaren. Liset had een luisterend oor, toonde begrip voor mijn situatie en was betrokken.
Haar eerlijke vragen en opmerkingen zetten me aan het denken en haar analyse van situaties was verhelderend. Ze heeft me aangemoedigd te handelen naar mijn eigen waarden en overtuiging en de weg te volgen die bij mij past. Ze gaf mij regelmatig de bevestiging, die ik op dat moment nodig had.
Liset heeft veel kennis van de regionale arbeidsmarkt en hoe organisaties werken.
Ik heb goede, bruikbare adviezen en tips gekregen met betrekking tot solliciteren.
Ik heb werk gevonden, dat dicht bij mijn hart ligt. Haar coaching is voor mij een waardevolle ondersteuning geweest.
Maja, 2014
“In de loop van het afgelopen jaar heb ik een prettige samenwerking ervaren tijdens het traject. E&L luistert naar je verhaal en er wordt serieus gekeken naar mogelijkheden en oplossingen, ook soms ‘out of the box’ ideeën. Door af en toe div. ‘huisopdrachten’ te doen, moet je zelf nadenken over je eigen wensen en capaciteiten. Dit is beslist niet altijd makkelijk, omdat dit voor mij juist het probleem was. Daarom is het fijn dat er ruimte is om rustig na te denken en de tijd te kunnen nemen voor jouw specifieke uitdaging.”
Jeanette, 2013
“Zeer goede begeleiding vanaf het begin, het intakegesprek tot het einde van het traject”
Nella, 2013
“Ik had het gevoel dat ons contact/relatie ook goed was, waardoor ik de ruimte voelde om open te kunnen zijn en zodoende kon de begeleiding ook beter afgestemd worden.”
Erwin, 2013
“Ik ben door de persoonlijke begeleiding meer tot mezelf gekomen”
Riet, 2012
“Dankzij de begeleiding van E&L weet ik weer wat ik nodig heb en wat ik zoek in een job om me daarvoor 100% met plezier en passie in te storten. Dat was ik door (te) lang te blijven hangen in dezelfde job eigenlijk helemaal kwijt.”
Trees, 2012
“Ze heeft een ietwat strenge manier van aanpakken, het recht-door-zee principe en daar hou ik wel van, niet erom heen draaien maar to the point
en zeggen waar het op staat ook al komt dat soms hard aan. Met vele voorbeelden kon ze uitleggen hoe sommige zaken bij een werkgever in zijn gang gaan, zij kan zich daar in inleven en zij kan dat ook doorgeven aan anderen zodat zij ook gaan inzien waar de problemen liggen en dat vind ik erg belangrijk, dat je je kunt verplaatsen in die ander, hoe die ander zal en kan denken in een bepaalde situatie”
Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik haar manier van werken mij een erg geruststellend gevoel gaf vanaf het eerste moment dat we elkaar de hand schudden. Ze hééft dat over zich, ze weet van de hoed en de rand, ze weet dondersgoed waarover ze het heeft en ze weet de weg, weet waar de banen zijn en heeft zoveel mensenkennis in huis dat ze feilloos aanvoelt welke persoon voor welke baan in aanmerking zou kunnen komen en welke beslist niet. De manier waarop zij die beslissing neemt sprak mij erg aan, ze neemt ook de tijd om het verhaal erachter
aan te horen en vanuit die visie weer verder te zoeken tot ze dat gevonden heeft wat door haar cliënt wordt gevraagd
Nu pakweg een half jaar verder heb ik een baan met een jaarcontract op zak bij een firma die heel erg heeft getwijfeld over het feit of ze me nu wel of niet aan zouden nemen. Natuurlijk heb ik de schouders eronder gezet en eruit gehaald wat er in zit maar toch één telefoontje of zelf in een sms’je kon ik advies aan Liset vragen en dat kreeg ik dan ook, altijd correct en punctueel.
Ik kan dan ook met trots zeggen dat ik een baan heb, eentje die naar mijn zin is en die mij op het lijf geschreven is. Het is hard werken maar voor niets krijg je het nergens. Een woord van dank is dan op z’n plaats voor Liset Remijn die dit voor mij heeft mogelijk gemaakt, ze heeft advies gegeven hoe ik een gesprek moest aangaan, of ik nog beter zou kunnen wachten met reageren bij een bepaalde werkgever en wat ik wel en juist niet zou kunnen zeggen. Kortom een betere coaching zou ik me niet kunnen wensen”
Patrick, 2011
“We hadden goede gesprekken met duidelijke feedback. Ik ging altijd weer naar buiten met stof tot nadenken. De nazorggesprekken hebben zeker geholpen om me sneller thuis te voelen op de nieuwe werkplek: waar loop ik tegen aan en hoe buig ik dit om naar iets positiefs. Ik weet nu beter welke werkplek bij mij past en waar het fout ging op de vorige werkplek. Iik heb meer rust gevonden in mezelf. Ik kan me weer op de toekomst richten”
Petra, 2010
“Ik werd op een leuke professionele manier benaderd en kreeg voldoende tijd om mijn verhaal te doen. Wat mij werd verteld over de wijze hoe Liset werkt, is ook goed vertaald in het trajectplan”
Freek, 2010
“Ik heb het feit dat er ruimschoots de tijd werd genomen als steunend en stimulerend ervaren. Het gaf me de overtuiging dat er serieus met mijn re-integratie werd omgegaan en er goed naar mij als persoon werd gekeken. De warme en hartelijke sfeer maar ook de eerlijke confrontaties hebben me in dit moeilijke traject gesteund en er voor gezorgd dat ik me toch weer heb kunnen aanpassen aan de werkzaamheden in de Vurssche en verschillende sollicitaties heb kunnen verrichten”
Miranda, 2010
“Ik kan eigenlijk weinig negatiefs verzinnen. Ik heb het traject als goed ervaren en wat betreft het niet plaatsen: hier kan niemand iets aan veranderen naar mijn mening. Als er überhaupt al een vacature is die leuk, passend en qua uren ook ideaal is dan ben ik daar niet de enige sollicitante en moet je maar uit de honderden gekozen worden. Wel ben ik een aantal keren als 1 van de laatste geweest. Helaas was ik dan niet de gekozene. Wel kreeg ik dan achteraf positieve feedback wat ik voorheen niet kreeg. Dit is misschien wel door de handvatten die ik meegekregen heb van jou”
Angelique, 2009
“Ondergetekende is precies drie jaar lang werkeloos geweest. Een tijd van solliciteren, leren en zelfs enkele maanden stage lopen. In 2007 heb ik in overleg met het UWV een re-integratie coach uitgezocht. De keuze viel op mevrouw Remijn (E&L), een keuze die de juiste is gebleken. Een goede ondersteuning, bijstaan met raad en daad en bovenal een geloof in de ‘goede afloop’ , dat heeft zij mij steeds voorgehouden. Niet in het minst door haar bijdrage ben ik er in geslaagd een nieuwe werkkring te vinden. Ik ben haar hiervoor zeer erkentelijk”
Peter, 2009
“De begeleiding was voor mij ideaal. Zo kon ik van haar kennis en ervaring gebruik maken op mijn nieuwe werkvloer. Ik kon alles aan haar kwijt en het voelde goed dat ik een back-up had. Ik heb het enorm fijn gehad met Liset. Het was wel even wennen maar ik ben blij dat zij me heeft begeleid”
Corina, 2009
“Ik ben heel tevreden over de begeleiding en de wijze waarop deze IRO is verlopen. De openheid en klaarheid stel ik zeer op prijs en leid automatisch tot een goed gevoel. Ik stond nogal sceptisch tegenover re-integratiebureaus gezien mijn eerdere ervaringen hiermee tijdens mijn ZW-periode. Maar over het verloop van deze kan ik alleen maar lof hebben. Ik wil mevrouw L. Remijn bedanken voor de wijze waarop zij deze IRO aangepakt heeft en haar uitgebreide kennis en inzet heeft aangewend om deze IRO succesvol te doen verlopen. Door de vele adviezen en opmerkingen, vooral wat betreft de sollicitatievaardigheden, ben ik ervan overtuigd dat dit geleid heeft tot het vinden van een baan”
Franky, 2009