Welkom bij E&L!

E&L Training en Coaching is een regionaal adviesbureau voor loopbaanbegeleiding, loopbaanadvies, HR strategie & advies, re-integratie, outplacement, coaching en trainingen.

Je wordt snel en vakkundig begeleid op weg naar ander, beter en leuker werk. Daarbij staat E&L garant voor een persoonlijke benadering. Ondernemers vinden bij mij een frisse en deskundige kijk op een aantal specifieke HR thema’s.

Waarom kiezen voor E&L?

  • Kiezen voor een regionaal bureau
  • Kennis van de regionale arbeidsmarkt
  • Breed netwerk in Zeeuws Vlaanderen
  • Gedreven, inspirerende en actieve begeleiding
  • Meer dan 20 jaar ervaring in Zeeland
  • Kennis van solliciteren anno NU

Over mij

Liset Remijn
Liset Remijn
Ik ben sinds 2004 eigenaar van E&L Training en Coaching. Mijn werk is om mensen te helpen in het arbeidsproces, vaak op weg naar ander werk. Als loopbaancoach begeleid ik werknemers bij het zichtbaar maken van kwaliteiten en het vinden van nieuwe wegen naar de toekomst. Als re-integratiecoach zorg ik voor een kansrijke en vaak verfrissende route naar (her)plaatsing op de arbeidsmarkt. Dat alles doe ik onderzoekend, doelgericht en met een pragmatische aanpak. Als (interim) HR professional denk ik mee met ondernemers bij koersveranderingen op een aantal thema’s. Bovenal ben ik Zeeuws Vlaming in hart en nieren. Ambassadeur van de streek. Betrokken bij allerlei projecten in de regio.

Nog steeds nieuwsgierig? Misschien kan ik deze vragen van je beantwoorden…

Wie is Liset Remijn

Mijn basisstation is in Axel, centraal in deze regio. Ik werk daarnaast flexibel op locatie of project.

Ik werk vooral in opdracht van werkgevers (grote en kleine bedrijven en instellingen) uit de regio en met regelmaat ook voor particulieren.

Mijn re-integratieklanten zijn mensen met werk gerelateerde vragen op weg naar (ander) werk. In de praktijk werknemers en werkzoekenden uit de regio. In allerlei soorten en maten.

Mijn loopbaanklanten zijn klanten die opnieuw op zoek zijn naar richting en actie op terrein van hun functioneren en/of hun loopbaan.

Werkgevers/MKB ondernemers maken in toenemende mate gebruik van mijn expertise, variërend van een ondernemers coachgesprek tot een interim opdracht op een specifiek thema of project.

Ik werk meestal zelfstandig. E&L is Liset Remijn en daar zit ook de kracht: kleinschalig, regionaal, persoonlijke aandacht en kwaliteit! Wel huur ik regelmatig voor opdrachten externe expertise in op onderdelen van trajecten. Gewoon omdat het efficiënter is en dus tijd bespaart. Of werk ik samen met een collega loopbaanadviseur op projectbasis. Of word ik ingehuurd voor een interimklus.

Ik ambieer geen ondernemerschap in groeitermen van grootte en werkgebied. Mijn ambitie ligt in ‘diepte’-groei. Ik streef er naar om de beste vakvrouw te worden, te zijn en te blijven in de regio op het gebied van loopbaan- en werk gerelateerde coaching.  Ik ben altijd bezig met mensen te helpen en te motiveren op weg in hun loopbaan. Ik geniet ervan als mensen nieuwe ijkpunten vinden en aan de slag gaan. Mensen begeleiden naar een eigen ondernemerschap vind ik ronduit inspirerend!

Daarnaast ben ik de ondernemer met altijd “nieuwe ideetjes en plannen” in de regio die raakvlakken hebben met (de actuele) werkgelegenheid, het HR werkveld of het thema krimpregio. Ook dat geeft afwisseling en energie! Sommige plannen zet ik door in projecten, andere zet ik in de ijskast maar altijd deel ik ze met anderen en zoek ik de samenwerking op.

De onafhankelijkheid en vrijheid waarmee ik mijn ondernemerschap vorm kan geven zijn me dierbaar en passen bij mij als een maatpak.

Ik hou van de natuur en het buitenleven en woon in de polder. Ik ben trotse moeder van een zoon en dochter én vrouw van een flinke kerel. Ook ben ik het baasje van een jachthond, mijn enige managementfunctie.  Ik geniet van rockconcerten en popfestivals, leuke uitjes met vriendinnen en van verre reizen met het liefst barre tochten. Voor een stedentrip sta ik ook vroeg op! Ik wissel net zo makkelijk van sport als van supermarkt. Omdat het van mezelf moet maar me niet echt boeit. En ik hou bovenal van mossels, zeekraal en lamsoor!

Loopbaanadvies is het werk van een hoog opgeleide, ervaren en erkende professional. Wat is de investering in een traject waard en wie betaalt het?