Ontwikkeladvies werkenden 45 plus, gratis loopbaanadvies

Ontwikkeladvies, loopbaanadvies, hoezo?

Je hebt het prima naar je zin op je werk. Leuke collega’s en werk waar je goed in bent. Geschikte werktijden en een salaris waar je tevreden mee bent. Kortom, een goede werkplek voor jou. Wel word je een jaartje ouder en de veranderingen op het werk blijven doorgaan.

Maar hoe ziet dit er over tien jaar uit? Kun je je huidige werk tot de nieuwe AOW-leeftijd volhouden? Bestaat je werk dan nog wel? Hoe kun je werken leuk houden? Zou je misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen kun je dan nemen?

Het ontwikkeladvies voor 45-plussers biedt de mogelijkheid om met mij, zonder verplichtingen, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.

Gratis, hoezo?

Ja, het is een subsidieregeling en deze is gratis voor alle werknemers (én zelfstandigen zonder personeel) van 45+ jaar.

Het ontwikkeladvies is een gesubsidieerd loopbaanadvies dat onderdeel is van het Actieplan Perspectief voor Vijftigplussers van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Het doel van het Ontwikkeladvies is dat het deelnemers stimuleert om de regie van hun verdere loopbaan in eigen handen te nemen.

Je hoeft niet zelf je subsidie aan te vragen. Het enige dat je hoeft te doen is je aan te melden bij mij.

De regeling loopt tot uiterlijk 10 januari 2020. Tot deze datum kan, zolang het subsidieplafond nog niet bereikt is, subsidie aangevraagd en verkregen worden.

Vanaf 28-10-2019 is het maximaal aantal registraties bij de overheid (25000) bereikt en kan ik deze regeling niet meer (kosteloos) aanbieden.

Ontwikkeladvies, wat heb je eraan, wat levert het op?

Tijdens het Ontwikkeladvies krijg je kosteloos, een op maat gemaakt advies van een erkend loopbaanadviseur. Tijdens een uitgebreid gesprek (dagdeel, 4 uur), zullen je persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Ontwikkeltraject heb je een bruikbaar Ontwikkelplan opgesteld dat je meer zicht geeft over wat de toekomst voor jou brengt. Hiermee krijg je een beter beeld van wat je wilt, kunt en wat jouw mogelijkheden zijn om te zorgen dat je prettig werkend je AOW-leeftijd kunt bereiken.

Ontwikkeladvies, voor wie bedoeld?

Het Ontwikkeladvies is beschikbaar voor jou, als je vijfenveertig jaar of ouder bent en je gemiddeld minimaal twaalf uur per week werkzaam bent. Je kunt je niet deelnemen, als je werkloos bent, je momenteel je werk niet kunt doen wegens ziekte, of er een ontslag/reorganisatie regeling voor jou van kracht is.

Hoe ziet het persoonlijk ontwikkeladvies bij E&L eruit?

Het adviestraject bestaat uit één dagdeel van circa 4 uur. De opbouw van het adviestraject ziet er als volgt uit:

Aanmelden is eenvoudig!

Aanmelden kan in 2019 vanaf maart en doe je heel eenvoudig, door een email te sturen naar info@lisetremijn.nl

Geef in je email het volgende aan:

  • Je contactgegevens
  • Leeftijd
  • Aantal contracturen meer dan 12 uur p/w?

Ik neem dan contact met je op voor het maken van een afspraak.

Vanaf 28-10-2019 is het maximaal aantal registraties bij de overheid (25000) bereikt en kan ik deze regeling niet meer (kosteloos) aanbieden.