loopbaanadvies

Werken met 100% zin!

Ben jij op zoek naar verandering in werk en loopbaan? Dan is een loopbaanonderzoek een prima startpunt.

Ik bied een kort en een uitgebreid loopbaanonderzoek aan. In de uitgebreide versie is ook ruimte voor veld- of praktijkonderzoek opgenomen.

Je wilt weten wat jouw mogelijkheden zijn voor een vervolg loopbaanstap. Ik kan je helpen bij het kiezen van een nieuw vak of een andere richting. Het objectief inschatten van je eigen kwaliteiten en mogelijkheden is moeilijk en leidt makkelijk tot een verkeerde keuze. Ik help je bij het kiezen van een beroep of een richting die bij jouw interesses en vaardigheden aansluit.

Samen kijken we naar loopbaanvragen als ‘Wat wil ik?’, ‘Wat kan ik?’ en ‘Wat zijn mijn mogelijkheden?”. Met een persoonlijkheidstest en een set beroepskeuzetesten krijgen we een goed beeld van je interesses, vaardigheden, competenties, talenten en drijfveren. Vervolgens geef ik je relevante informatie over sectoren, organisaties en beroepen die bij jou passen. We vinden de rode draad. Met netwerkgesprekken, een korte snuffelstage of een meeloopdag, kun je met je nieuwe beroep of functie kennismaken.

Bij de op maat gemaakte beroepskeuze wordt ook rekening gehouden met het verwachte aantal beschikbare vacatures op de (regionale) arbeidsmarkt. Ik adviseer je een kansrijke loopbaanrichting en help je met het opstellen van een individueel loopbaanplan.